23.7.11

Just don't let me go...

    No matter how much I want to leave away from you, don't let me go! Hold me in your arms and tell me you love me. 'Cause if I go I won't have the strength to come back. Even if I would want to come back in your arms, my strength won't be enough...
    I just can't say anything else because of the mess in my head... There are so many different things spinning in my mind and bringing tears to my eyes... The fact that you aren't here with me right now and the truth that you don't want to be here is just to hard for, especially with all the other things happening in my life now...
I just wanted to tell you that even when I decide to leave you, don't let me go!

Sunshine Lover

22.7.11

How to save a life♥

   Αποφάσισα γράφω (σχεδόν) κάθε μέρα για ένα αγαπημένο μου τραγούδι και τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου γι' αυτό. Θα είναι λίγο δύσκολο να βρίσκω κάθε μέρα ένα καινούριο τραγούδι αλλά θα προσπαθήσω πολύ(:



The Fray - How To Save A Life 

Step one, you say, "We need to talk"
He walks, you say, "Sit down, it's just a talk"
He smiles politely back at you
You stare politely right on through
Some sort of window to your right
As he goes left and you stay right
Between the lines of fear and blame
You begin to wonder why you came

Where did I go wrong?

I lost a friend somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Let him know that you know best

Because after all, you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
Things you told him all along
Pray to God he hears you
And pray to God he hears you

And where did I go wrong?

I lost a friend somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

As he begins to raise his voice

You lower yours and grant him one last choice
Drive until you lose the road
Or break with the ones you've followed
He will do one of two things:
He will admit to everything
Or he'll say he's just not the same
And you'll begin to wonder why you came

Where did I go wrong?

I lost a friend somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life

Where did I go wrong?

I lost a friend somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
How to save a life
How to save a life

    Είναι μερικές φορές που αγαπάς τόσο πολύ κάποιον αλλά εκείνος καταστρέφει τη ζωή του... Και μαζί με τη δική του και τη δική σου. Γιατί με το να πληγώνετε εκείνος πληγώνει και εσένα! Μπορεί να μην το θέλει ή ακόμα και να μην μπορεί να το δει! Ίσως να σε αγαπάει και εκείνος αλλά οι αποφάσεις που παίρνει να είναι λάθος... Και εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, παρά μόνο να τον αγαπάς με όλο σου το είναι και να ελπίζεις ότι κάποια στιγμή θα πάρει μια σωστή απόφαση που θα τα αλλάξει όλα!
    Και όταν συνεχίζεις να τον αγαπάς αλλά δεν μπορείς να αντέξεις άλλο αυτήν την κατάσταση; Φεύγεις. Φεύγεις με την ελπίδα να μην σε ακολουθήσει, γιατί αν το κάνει εσύ θα σταματήσεις! Και θα πρέπει να επιλέξει... Ή θα παραδεχτεί το λάθος και θα σου ζητήσει την βοήθεια σου για να αλλάξει ή θα σου πει ότι δεν είναι πια ο ίδιος, μόνο που είναι ο ίδιος... Θα επιλέξει το δεύτερο και θα σε ξαναπληγώσει μόνο και μόνο για να κάνει πάλι τα ίδια λάθη... Αλλά εσύ θα είσαι πάντα εκεί γι' αυτόν!

Sunshine Lover

15.7.11

αλλαγή πλεύσης(:

    Αλλαγή πλεύσης: Όταν αποφασίζουμε να αλλάξουμε πορεία, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά, λόγω κάποιων συγκεκριμένων συμβάντων ή ακόμα και συνθηκών στη ζωή μας.
   
    Πόσο υπέροχο θα ήταν κάτι τέτοιο; Με μια μικρή αφορμή να τα παρατάς (σχεδόν) όλα και να φεύγεις! Χωρίς να χρειάζετε να δώσεις εξηγήσεις για το που πας. Μερικές φορές να μην ξέρεις καν που πας! Να γνωρίζεις καινούριους ανθρώπυς και μέρη χωρίς να νοιάζεσε για την στιγμή που θα πρέπει να φύγεις και να γυρίσεις πάλι στην ίδια ρουτίνα! Μόνο όταν βαριέσε να φεύγεις για να πας σε ένα ακόμα πιο συναρπαστικότερο μέρος! Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν κυριολεκτική αλλαγή πλεύσης.

     Μια μεταφορική αλλαγή πλεύσης θα ήταν να αναθεωρήσεις. Να αλλάξεις κατά κάποιον τρόπο τις ιδέες σου, χωρίς όμως να αλλάξεις εσύ ο ίδιος! Να δεις τα πάντα με διαφορετικό μάτι. Ίσως να δεις και τους ανθρώπους με διαφορετικό ματι! Ένας όχι-και-τόσο-φιλος που εσύ τον νόμιζες για κολλητό σου, και ένας φαινομενικά ασήμαντος φίλος που όμως ήταν πάντα εκεί για σένα όταν κανείς άλλος δεν ήταν! Μακάρι να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους, διαφορετικούς από τους άλλους.
     Το θέμα είναι πότε να τα τινάξω όλα στον αέρα; Γιατί αυτό ουσιαστικά θα κάνεις! Θα αλλάξει όλος σου ο κόσμος! Το σωστό θα ήταν να το κάνεις όποτε εσύ το νιώσεις, όχι όποτε σου το πει κάποιος άλλος!
    Εύχομαι να μπορούσα και εγώ να κάνω κάτι τέτοιο(:


Αυτό το ποστ το εμπνεύστηκα απο μια σειρα που βλέπω τώρα... Είναι λίγο παράξενο να γράφω για κάτι που ουσιαστικά δεν έχω βιώσει, αλλά μου αρέσει(:

Sunshine Lover

11.7.11

Χωρίς Τίτλο...

     Είμαι ΧΑΖΗ! Ναί, είμαι.. Άχρηστο θα βγει αυτό το ποστ αλλά δεν πειράζει... Πρέπει κάπου να το πώ. Αν και όλοι θα το έχουν καταλάβει, εγώ το συνηδητοποίησα μόλις τώρα! Και γιατί κανείς δεν μου το είπε ποτέ? Μάλλον κανείς δεν ήθελε να με πληγώσει... Γι' αυτό αγαπάω τους φίλους μου
    Και ήρθες εσύ, εκείνος που η κάθε του λέξη μπορεί να με πληγώσει όσο λίγων, για να με κάνεις να το καταλάβω. Λες και δεν το ήξερες ότι θα με πλήγωνες τόσο πλ! Ίσως και να μην το ήξερες... ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕ!
Αλλά δεν το σκέφτηκες? ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ? ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ! ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΣ! Εγώ είμαι αυτή που κάνω τόση προσπάθεια για να σε πλησιάσω... Είναι σαν εγώ να προχωράω προς το μέρος σου και εσύ απλά να φεύγεις μακρυά, γυρίζοντας μου την πλάτη... Δηλαδή τόσο καιρό προσπαθώ άδικα? Μάλλον ναι, αλλά ποιός νοιάζετε? ΕΣΥ!
    Τουλάχιστον, ας μου το έλεγες! "Δεν θέλω καν να σου μιλάω. Άσε με στην ησυχία μου με την υπέροχη παρέα μου!" Θα πονούσα αλλά μάλλον θα το ξεπερνούσα... ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕΣ! ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΣ!


Στο τέλος μόνο εγώ είμαι αυτή που νοιάζομαι... Όπως πάντα... Απλά σου ζητάω συγγνώμη...
 

Sunshine Lover


9.7.11

100 Suns♥

Thirty Seconds To Mars - 100 Suns

    Ίσως να είναι το πιο όμορφο τραγούδι που έχω ακούσει... Κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω και νομίζω ότι θέλω να βάλω τα κλάμματα... Δεν υπάρχουν αυτοί οι στίχοι! Μόνο κάποιος που έχει νιώσει έτσι μπορεί να γράψει τέτοιους υπέροχους στίχους... Έχουν νόημα και η φωνή του Jared Leto είναι σχεδόν αγγελική! Τώρα που το ακούω θέλω απεγνωσμένα να "εξηγήσω" αυτούς τους μαγικούς στίχους!

I believe in nothing
Not the end and not the start
I believe in nothing
Not the earth and not the stars
Δεν πιστεύω σε τίποτα
Ούτε στο τέλος ούτε στην αρχη
Δεν πιστεύω σε τίποτα
Ούτε στη γη ούτε στα αστέρια
[Υπάρχουν αλλά εκείνος αρνείτε να πιστέψει σε αυτά! Ίσως να πιστεύει σε κάτι ανώτερο από αυτά...]

I believe in nothing
Not the day and not the dark
I believe in nothing
But the beating of our hearts
Δεν πιστεύω σε τίποτα
Ούτε στην μέρα ούτε στο σκοτάδι
Δεν πιστεύω σε τίποτα
Μόνο στους χτύπους των καρδιών μας
[ΝΑΙ! Πιστεύει σε αυτό που νιώθει! Στους χτύπους των καρδιών τους όταν είναι μαζί!]

I believe in nothing
One hundred suns until we part
I believe in nothing
Not in sin and not in God
Δεν πιστεύω σε τίποτα
100 ήλιους μέχρι να χωρίσουμε
Δεν πιστεύω σε τίποτα
Ούτε στην αμαρτία ούτε στον Θεό
[Μόνο αυτός που πιστεύει ότι η αληθινή αγάπη θα κερδίσει το θάνατο το γράφει αυτό... Ίσως να μην ζήσουν για πάντα αλλά αυτό το τραγούδι που μιλάει για την αγάπη τους μπορεί!]

I believe in nothing
Not in peace and not in war
I believe in nothing
But the truth and who we are
Δεν πιστεύω σε τίποτα
Ούτε στην ειρήνη ούτε στον πόλεμο
Δεν πιστεύω σε τίποτα
Μόνο στην αλήθεια και στο ποιοι είμαστε
[Αυτό είναι! Να πιστεύεις μόνο στους αληθινούς εαυτούς σας και να μην σε νοίαζει τίποτα άλλο...]


Μάλλον δεν είπα όλα όσα έπρεπε να πω... Αυτό θα το αφήσω σε σένα καλέ μου αναγνώστη!

Πρέπει να νιώσεις εσύ το τραγούδι(:

Sunshine Lover

fucking ingnorance

    Γιατί πρέπει να με αγνοείς? Θέλω να πω, νόμιζα ότι ήθελες να σου μιλάω, ή τουλάχιστον δεν σε πείραζε... Άλλα μάλλον έκανα ένα λάθος. Μα γιατί συνέχιζες να μου μιλάς ένω δεν ήθελες? Σου είπα όταν με βαρεθείς να μου το πεις. Σου το είπα γιατί ήξερα ότι μόνη μου δεν θα σταματούσα ποτέ! Αυτό που νιώθω όταν σου μιλάω είναι τόσο ωραίο που δεν θα το άφηνα για τίποτα στον κόσμο...!
    Ηλίθιο, έτσι? Λοιπόν, έιτε το θέλεις είτε όχι εγώ αυτό θα συνεχίσω να κάνω! Θα σε πρίζω με τισ ανοησίες μου ενώ εσύ θα προσπαθείς να είσαι ευγενικός μαζί μου, γιατί δεν ξέρεις τι να μου πεις που να μην αρχίσει άλλο ένα κύμα τρέλας! Γι' αυτό σ'αγαπάω... Γιατί κατά κάποιον περίεργο τρόπο με ανέχεσαι! Δεν με διώχνεις μακρυα σου, ακόμα και αν αυτό είναι που θέλεις να κάνεις...! Και νιώθω τόόόόόόόσο ωραίααααααα!
   Μακάρι αυτή η κατάσταση να κρατούσε για πάντα... Να συνεχίζω να σου μιλάω για (σχεδόν) τα πάντα και εσύ να υποκρίνεσαι ότι συμφωνείς μαζί μου! Και αυτό να μου δίνει τη μεγαλύτερη χαρά! Αλλά η ζωή συνεχίζετε! Και η δικιά μου(:

Τραγούδι ----> Nickelback - How You Remind Me

3.7.11

shooting stars*.*

    Ναί, είδα το πρώτο μου πεφταστέρι...! Βασικά ήταν κομμήτης αλλά αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ δυνατό! Φυσικά και έκανα την ευχή μου, η οποία ελπίζω να βγει και αληθινή... Δεν θα την πω εδώ, θέλω να την κρατήσω για μένα...^^ Μακάρι να βγεί αληθινή!!!:3
    Και το ωραιότερο ήταν ότι ήμουν πραγματικά μόνη εκείνη τη στιγμή... Δεν ήταν κανένας δίπλα μου. Έζησα τη μαγεία της στιγμής μαζί με τα ακουστικά του κινητού μου ακούγοντας το αγαπημένο μου τραγούδι που πάντα μου θυμίζει δύο εντελώς διαφορετικά άτομα (την κολλητή μου και το αγόρι που έχω ερωτευτεί) που τα αγαπώ εξίσου αλλα με διαφορέτικο τρόπο το καθένα...! Εκείνη τη στιγμή όμως δεν ήθελα να είναι κανείς τους εκεί δίπλα μου! Ίσως εάν ήταν δίπλα μου να μην το απολάμβανα τόσο πολύ... Γι' αυτό αγαπώ μερικές φορές την μοναξιά... Με κάνει να εκτιμώ τα πάντα, τις εικόνες, τους ήχους και, το πιο σημαντικό, την μαγεία της στιγμής!
    Σ' ευχαριστώ κύριε Κομμήτη που ήσουν εκεί την κατάλληλη στιγμή...


Sunshine Lover


ΥΓ: Το τραγούδι που άκουγα... Γιάννης Κότσιρας - Φύλακας Άγγελος


1.7.11

July ♥

1ο ποστ του Ιουλιου!! Ποσο τελειο ειναι αυτο??(:
Στοχοι γι' αυτον τον μηνα : ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Μ=D
    Ναι, θα παμε στην παραλια. Ναι, θα βγαλουμε απειρες φωτογραφιες τις οποιες θα τις ανεβασουμε στο facebook (οσο ψωνιστικο και αν ειναι αυτο^^) Και ναι, θα παμε σε οτιδηποτε πολιτιστικο γινει στην πολη μας και θα το διασκεδασουμε. Με λιγα λογια δεν θα κατσουμε σπιτια μας μονοι ουτε για λιγο!!
    Αυτο προβλεπεται να ειναι το καλυτερο καλοκαιρι και θα το περασω με τα φιλαρακια μου(:


Sunshine Lover