3.7.11

shooting stars*.*

    Ναί, είδα το πρώτο μου πεφταστέρι...! Βασικά ήταν κομμήτης αλλά αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ δυνατό! Φυσικά και έκανα την ευχή μου, η οποία ελπίζω να βγει και αληθινή... Δεν θα την πω εδώ, θέλω να την κρατήσω για μένα...^^ Μακάρι να βγεί αληθινή!!!:3
    Και το ωραιότερο ήταν ότι ήμουν πραγματικά μόνη εκείνη τη στιγμή... Δεν ήταν κανένας δίπλα μου. Έζησα τη μαγεία της στιγμής μαζί με τα ακουστικά του κινητού μου ακούγοντας το αγαπημένο μου τραγούδι που πάντα μου θυμίζει δύο εντελώς διαφορετικά άτομα (την κολλητή μου και το αγόρι που έχω ερωτευτεί) που τα αγαπώ εξίσου αλλα με διαφορέτικο τρόπο το καθένα...! Εκείνη τη στιγμή όμως δεν ήθελα να είναι κανείς τους εκεί δίπλα μου! Ίσως εάν ήταν δίπλα μου να μην το απολάμβανα τόσο πολύ... Γι' αυτό αγαπώ μερικές φορές την μοναξιά... Με κάνει να εκτιμώ τα πάντα, τις εικόνες, τους ήχους και, το πιο σημαντικό, την μαγεία της στιγμής!
    Σ' ευχαριστώ κύριε Κομμήτη που ήσουν εκεί την κατάλληλη στιγμή...


Sunshine Lover


ΥΓ: Το τραγούδι που άκουγα... Γιάννης Κότσιρας - Φύλακας Άγγελος


3 σχόλια:

  1. Μοναξιά εε? Οι στιγμές που είμαστε μόνοι μας, εκείνες οι απλές καθημερινές στιγμές, ακόμα και όταν βρίσκεσαι στο δωμάτιο και ακούς μουσική είναι σημαντικότερες απ'ότι να βρίσκεσαι με φίλους. Έχεις λίγο χρόνο για να συζητήσεις με τον εαυτό σου...και όπως λες "Γι' αυτό αγαπώ μερικές φορές την μοναξιά... Με κάνει να εκτιμώ τα πάντα, τις εικόνες, τους ήχους και, το πιο σημαντικό, την μαγεία της στιγμής!".
    Και στην περίπτωση αυτή που είδες ένα τόσο υπέροχο θέαμα, η μοναξιά είναι απαραίτητα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο όταν λες ότι οι στιγμές μοναξιάς είναι σημαντικότερες απο εκείνες με τους φίλους. Θέλω μόνο να σου πω ότι υπάρχουν και οι εξερέσεις, όταν οι στιγμές με φίλους είναι πολύ πιο σημαντικές απο εκείνες που θα περνούσες εάν ήσουν μόνος/μόνη σε ένα σπίτι!
    Εν τέλει η κάθε στιγμή είναι διαφορετική και μόνο εκείνη την ώρα καταλαβαίνεις εάν θα έπρεπε να ήσουν μόνος/μόνη ή με παρέα... Είναι οι αποφάσεις μας που μετράνε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως έχεις δίκιο...πολύ δίκιο! *.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή