20.10.11

Waiting On The World To Change

      Πορεία χθες. Καταλήψεις και τα σχετικά... Δεν είμαι σίγουρη ότι βοηθάμε με τις καταλήψεις αλλά ας είναι... Μακάρι να μπορούσα να τα αλλάξω όλα.



     Λένε ότι ακόμα και ένας να πράξει θα κάνει τη διαφορά αλλά κάθε μέρα φαίνεται όλο και πιο δύσκολο... Σαν όλες σου οι προσπάθειες να πηγαίνουν στ βρόντο. Σαν να μην τις βλέπει κανείς. Ίσως να τις βλέπουν και να μην νοιάζονται... Λογικό είναι. Αλλά ποιός είπε ότι θέλω να σκέφτομαι λογικά? Μερικές φορές δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου. Χαζό, έτσι?
     Φαντάσου το, όμως. Ένας κόσμος με ανθρώπους που δεν σκέφτονται πριν ενεργήσουν. Δρουν με το συναίσθημα και όχι με την λογική. Ένας κόσμος στον οποίο χαζός θα θεωρείτο εκείνος που θα δρούσε με την λογική. Υπέροχο δεν θα ήταν? Ένας υπέροχος κόσμος. Ένας κόσμος με ανθρώπους απαλαγμένους από έννοιες του στυλ "Να του πω ότι λέει βλακείες ή θα με παρεξηγίσει?". Όλοι θα έλεγαν αυτό που πίστευαν και όλοι θα μπορούσαν να γίνουν καλύτεροι.
     Πολύ καλό για να είναι αληθινό, έτσι? Γιατί να μην προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να το αλλάξουμε? Ξέρω ότι ένα blog σαν το δικό μου δεν μπορεί να κάνει και πολλά αλλά εάν από όσους το διαβάσουν μπορώ να αγγίξω έστω και έναν τότε θα είμαι απολύτως ευχαριστημένη!

Waiting On The World To Change
<-Τραγουδάκιι

Sunshine Lover

2 σχόλια:

  1. Αγγίζεις όλους όσους διαβάζουν πιστεύβ=)
    Αρκεί να ξεκολλήσουμε από την αναζήτηση του ιδανικού και του τέλειου και να είμαστε ευτυχισμένοι με ότι έχουμε=)
    Να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας πρώτα, και μετά να τους βελτιώσουμε...
    Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. rainmaker* Σε ευχαριστώ πολύ! Και εσύ το ίδιο!
    Έχεις απόλυτο δίκιο... Μακάρι να μπορούσαμε να αγαπήσουμε πρώτα εμάς...
    Επίσης**

    ΑπάντησηΔιαγραφή